veldhoven centrum
Citycentrum Veldhoven Startpagina Facebook.
21 september 2016. Ik woon er! 9 september 2014. Gezelliger dan Valkenswaa rd daar is geen bal meer aan dus chapeau wc Veldhoven lekkere koffie bij ludiek en lekker shoppen. 1 december 2014. Leuk centrum, zelfs na 35 jaar! Els Van Eeten.
Winkelen Gemeente Veldhoven.
In het hart van Veldhoven ligt het CityCentrum: een gemakkelijk en compleet winkelcentrum met ruim 125 winkels. Het is goed bereikbaar en er zijn ruim voldoende parkeerterreinen. U vindt de koopzondagen van het CityCentrum op hun website. In het gezellige, oude centrum van Veldhoven-Dorp vindt u winkelcentrum Kromstraat.
Bushalte City Centrum, Veldhoven 9292.nl.
Neem contact met ons op: 0900 9292 090, p/m max. Naar de homepage. Bushalte City Centrum, Veldhoven. Bushalte City Centrum, Veldhoven. Tijd Richting Platform Reisdetails. Stadsbus 15 Richting Eindhoven Station. Bus 402 Richting Eindhoven Station. Stadsbus 15 Richting Eindhoven Station.
Parkeren in Veldhoven Gemeente Veldhoven.
In de rest van Veldhoven kunt u vrij parkeren. Parkeren in het CityCentrum. Gaat u winkelen in Veldhoven? Rond het CityCentrum vindt u voldoende parkeerplekken op de parkeerterreinen Braak, Bree, Geer, Lei, Meent, Repel, Meiveld kort parkeren: maximaal een half uur en in parkeergarage Geer.
Cookies op ed.nl ed.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
City Centrum Veldhoven Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Kaart van Veldhoven. Alle Veldhoven hotels. In de buurt van bezienswaardigheden. Hotels in de buurt van Zoo Veldhoven. Alle restaurants in Veldhoven. Restaurants in de buurt van City Centrum. Alle dingen om te doen in Veldhoven. Activiteiten in de omgeving van City Centrum.
In het centrum gelegen restaurants in Veldhoven Eet.nu.
Waar heb je zin in? In het centrum gelegen restaurants in Veldhoven. Alle In het centrum gelegen restaurants in Veldhoven. Uit eten in Veldhoven? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen?

Contacteer ons