bed and breakfast te koop zeeland
Horecaruimte Zoek horeca te koop: Zeeland funda in business.
Geef uw feedback. Zalencentrum en bistro Zeeland. Foto's' 44 Alle media. Mijn score en notitie. Geen waardering 1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren. Aan de kanaalweg te Vlake biedt Neeskens Makelaars u een zeer bijzonder object, ook wel bekend als De Sequoiahof. Op een perceel van maar liefst 9988 m2. bevindt zich een riante woonboerderij met bed breakfast en een zeer grote tuin.
Kleine bed breakfast in Zeeuws-Vlaanderen Zeeland Te koop aangeboden Horeca en recreatie ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Aantal medewerkers in FTE: 5. Kleine Bed Breakfast te koop in een toeristische en bourgondische kern in Zeeuws-Vlaanderen. Maximum capaciteit van 6 tot 8 personen per nacht verdeeld over 2 panden die slechts 100m van elkaar liggen. Het betreft een activatransactie van onroerend goed 2 panden, inventaris, de huidige website en goodwill.
Het aanbod horeca-objecten in Zeeland Horecasite.
Bed Breakfast gevestigd in monumentaal pand aan de dorpsring in Noordwelle. Dit object bestaat uit een sfeervol hoofdgebouw monument, fraai aangel. Overige; 415m 2. Aangeboden door: Bruggeman Bedrijfsmakelaardij. Eetcafé met zaal, terras en bovenwoning in Vogelwaarde Zeeuws-Vlaanderen te koop. Eetcafé t Karrewiel te Vogelwaarde: Algemeen en ligging: t Karrewiel is een echt dorpscafé waar tevens een prima maaltijd genuttigd kan worden.
Bed breakfast Trovit.
Vrijstaande woning met goedlopende Bed and Breakfast. Te Koop: Vrijstaande woning op 980m2 grond met garage en goedlopende Bed and Breakfast. Buitengebied van Zwolle. Tussen Stad en IJssel. Rapporteren Bekijk huis. Jaap.nl 30 dagen geleden. Dreef, 8 5258 TV Berlicum. 5258 TV, Berlicum, Sint-Michielsgestel, Noord-Brabant. BED BREAKFAST AANWEZIG Bed Breakfast Op de begane grond bevindt zich een royale leef/woonruimte met een keukenblok. Op de verdieping be. Rapporteren Bekijk huis. Jaap.nl 30 dagen geleden. Goorsestraat, 39 7482 CB Haaksbergen. 7482 CB, Haaksbergen, Overijssel. Beschrijving Woonhuis met bed breakfast, kadowinkel, wellness en cursusruimte 565000.00 K. Deze combinatie van Bed Breakfast, Welln. Rapporteren Bekijk huis. Jaap.nl 30 dagen geleden. Dishoekseweg, 13 4371 NA Koudekerke. 4371 NA, Koudekerke, Veere, Zeeland.
Bed en Breakfasts All Bed and Breakfast Europe.
BB Montancourt, Middelburg, Nederland. Wonen en werken in Zeeland? In Middelburg staat onze BB sinds kort te koop. De gasten smullen van de vele fraaie details uit de VOC-tijd. Centraal gelegen, centrum, station en parkeerplaats en toch alle rust. Kijk snel op onze website! 393 m / 275 m. Meer over dit pand. Villa Westerstraat, Amersfoort, Nederland. Onze ruime halfvrijstaande karakteristieke stadsvilla ligt op 5 minuten loopafstand van het historische gezellige centrum van Amersfoort en op 10 minuten lopen van het centraal station, terwijl je aan de zuidkant zo in het bos staat. 2 onder 1 kap. 275 m / 310 m. Meer over dit pand. Pension De Gasterei, Winterberg, Duitsland. Te koop goedlopend Pension BB De Gasterei, De Gasterei is gelegen in het mooie Sauerland te Winterberg, Duitsland. Direct aan de ski-pistes, loipen en wandelpaden, Bike Arena en de Sauerland Höhestrasse. 700 m / 619 m. Meer over dit pand. Het Bed and Breakfast Herenhuis Elten bij Emmerich is een klein hotel in de oude dorpskern van Elten dat tegen aantrekkelijke prijzen gerieflijke overnachting biedt aan Pieterpad wandelaars, of voor zomaar een weekend uit of een korte vakantie.
BB te koop in Zeeland: Hotel BB kopen in Goes.
De omzet van 2016 is 80.000 Euro en heeft nog voldoende potentie om te groeien. De website met meer informatie en foto's' van de kamers vindt u hier. Wonen op een A-locatie in Goes, Zeeland? Huis te koop aan de haven van Goes.
Bed and Breakfast overnemen? 30 x BB Te Koop in Nederland.
BB de Regenboog eigen website. Bed and Breakfast te koop in Zeeland. Interesse om een Bed and Breakfast in Zeeland te kopen? U vindt hier Bed and Breakfast te koop in onder andere Middelburg in Zeeland. BB Montancourt Te Koop in Middelburg, Zeeland.
Bed Breakfast ter overname / te koop / te huur.
Groepsaccommodatie en Bed and Breakfast Beukenhaeghe te Moer TER OVERNAME DOMEIN BEUKEN HAEGHE MOERGESTEL Deze schitterende WOONBOERDERIJ met opstallen wordt momenteel geëxploiteerd als B B annex PAARDENSTATION, GROEPSACCOMMODATIE en is tevens een OFFICIËLE TROUWLOCATIE! Het terrein bestaat uit een langgevelboerderij met diverse bijgebouwen. Het ruime woongedeelte van de boerderij beschikt ov 09 jan 18 Moergestel, NB OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag. BenB, Groepsacc, Minicamping, Indoorbeach hallen activitei Riant wonen en werken op super locatie in Groningen, grenzend aan bos van Landgoed Ennemaborgh en 900 m van strand /jachthaven van Oldambtmeer. Makkelijk bereikbaar via A7 geen eindeloze N wegen Multifunctioneel inzetbaar als geheel of in gedeelten, niet seizoens afhankelijk. Nog veel mogelijk voor eigen invulling/creativiteit. Bestaan inmiddels 05 jan 18 Midwolda, GR OG: 895.000 INV/GW: 50.000. Prachtig pand in een van de mooiste straten van Zeeland! In de plaats Wemeldinge, bieden wij te koop aan dit unieke woon winkelpand met twee woonlagen, dakterras, berging, werkplaats en garage.
Woonboerderij met BB en horecavoorzieningen Zeeland Te koop aangeboden Horeca en recreatie ter overname Bedrijf kopen overnemen.
Horeca en recreatie. Te koop aangeboden. Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Bekijk ons actuele aanbod hier. Branche: Horeca en recreatie. Soort bedrijf: Hotels. Transactievorm: Activa / passiva transactie. Omzet indicatie: Vertrouwelijk. Resultaat voor belasting: Vertrouwelijk. Indicatie overnamebedrag: 500.000 1.000.000. Aantal medewerkers in FTE: 5. Ter overname aangeboden wordt deze woonboerderij met Bed Breakfast en horecavoorziening. Deze prachtige woonboerderij is gelegen op ca 12000 m2 met professionele siertuin welke ook wordt geëxploiteerd. Vele duizenden bezoekers komen jaarlijks de siertuin bekijken welke behoort tot een van de mooiste tuinen van Zeeland.
Horeca te koop.
Bed Breakfast, restaurant te koop in Zeeland. Dit horecabedrijf is gelegen in het centrum van Scherpenisse. Vraagprijs onroerende zaak.: Caf-Slijterij met terras en bovenwoning. Eetcaf met aparte slijterij te huur in Zeeland. Dit horecabedrijf is gelegen in het centrum van Sint-Annaland.

Contacteer ons