bed and breakfast te koop amsterdam
Bed and Breakfast overnemen? 30 x BB Te Koop in Nederland.
Vanaf Slootdorp is het 20 minuten naar de kust van Callantsoog. In een half uur bent u op de ring van Amsterdam of in hartje Alkmaar. Bed and Breakfast te koop in Utrecht. Te Koop: BB De Regenboog gelegen in Baarn, provincie Utrecht.
Vastgoed in Amsterdam bed breakfast amsterdam Mitula Woning.
Bed And Breakfast Per Nacht 25 Euro In Amsterdam. Amsterdam, Noord Holland 20 m. Bed and breakfast per nacht 25 euro plaats amsterdam10 min van het centraal stationbushalte 2 min afstand 06-41451647. 5 dagen, 13 uur geleden van Tweedehands.net. Waarom Koos U Destijds Voor Dit Huis? Te Koop Woning 616 m 12 kamers.
Prinsengracht 292 1-4 te Amsterdam Woningen te koop Ons aanbod Collectief Makelaars.
Zuider-Amstel voorheen Buitenveldert. Home / Ons aanbod / Woningen te koop / Prinsengracht 292 1-4. De makelaar die alles van deze woning weet.: Ook in deze omgeving. Prinsengracht 292 1-4. 1016HJ Amsterdam 1.250.000, k.k. Amsterdam, het Rijksmuseum, Van Gogh, Prinsengracht. Het zijn maar wat opsommingen maar allen vallen onder de categorie kunstwerk. Dit object is gelegen op één van de mooiste stukjes van de Prinsengracht. Uitkijkend over een deel van de welbekende 9 straatjes. De laatste 3 jaar wordt het object, bestaande uit 4 prachtige woonlagen, gebruikt als Bed Breakfast maar het is ook uitstekend bruikbaar als privéobject.
Bed Breakfast ter overname / te koop / te huur.
Groepsaccommodatie en Bed and Breakfast Beukenhaeghe te Moer TER OVERNAME DOMEIN BEUKEN HAEGHE MOERGESTEL Deze schitterende WOONBOERDERIJ met opstallen wordt momenteel geëxploiteerd als B B annex PAARDENSTATION, GROEPSACCOMMODATIE en is tevens een OFFICIËLE TROUWLOCATIE! Het terrein bestaat uit een langgevelboerderij met diverse bijgebouwen. Het ruime woongedeelte van de boerderij beschikt ov 09 jan 18 Moergestel, NB OG: Op aanvraag INV/GW: Op aanvraag Huur: Op aanvraag. BenB, Groepsacc, Minicamping, Indoorbeach hallen activitei Riant wonen en werken op super locatie in Groningen, grenzend aan bos van Landgoed Ennemaborgh en 900 m van strand /jachthaven van Oldambtmeer. Makkelijk bereikbaar via A7 geen eindeloze N wegen Multifunctioneel inzetbaar als geheel of in gedeelten, niet seizoens afhankelijk. Nog veel mogelijk voor eigen invulling/creativiteit. Bestaan inmiddels 05 jan 18 Midwolda, GR OG: 895.000 INV/GW: 50.000. Prachtig pand in een van de mooiste straten van Zeeland! In de plaats Wemeldinge, bieden wij te koop aan dit unieke woon winkelpand met twee woonlagen, dakterras, berging, werkplaats en garage.
Bed breakfast amsterdam Trovit.
levendige locatie gelegen 4-laagse bovenwoning in een historisch grachtenpand, momenteel succesvol in gebruik als bed and breakfast. Rapporteren Bekijk huis. Jaap.nl 30 dagen geleden. Noordeinde, 58 1843 JK Grootschermer. 1843 JK, Grootschermer, Alkmaar, Noord-Holland. Polderzicht te koop! 40 minuten van Amsterdam De Dam: Hooihuisboerderij met aparte schuur/kantoor/ bed and breakfast /puber retreat plus prive.
Vind bb te koop in Huizen en Kamers op Marktplaats.nl.
TE KOOP BB Bed and Beans bed breakfast hartje Utrecht. Bed and beans www.bedandbeans.nl is een in 2015 volledig gerenoveerde bb in het hart van utrecht. Het is een comfortabel en sfeervol ingericht appartement 45 m2 op de begane grond van een herenhuis met eigen voordeur.
Bed breakfast te koop? Kijk op BB for sale Bed and Breakfast Blog Inspirerende Bestemmingen en Unieke BB's.'
Droom je van een eigen bed breakfast en zoek je een te koop staande BB? Kijk dan op BB for sale, de nieuwe website voor bed breakfast te koop! Op www.bedandbreakfastforsale.eu staat een overzicht van te koop staande BBs in Nederland en in andere Europese landen.
Prachtige BB te koop.
13 juli 2015. In Amsterdam staat een prachtige stadsvilla te koop die al geruime tijd dienst doet als BB. Gasten vanuit de hele wereld weten deze. prachtige locatie te vinden en gezien de locatie en de geschiedenis van het pand is dat niet gek.
Koopwoningen Grachtengordel-West, Amsterdam Huizen te koop in Grachtengordel-West, Amsterdam funda.
Pagina 1 aaycqfwycardeyfdaq Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Makelaar in de buurt. Woningtypen in Grachtengordel-West, Amsterdam. Huizen te koop in Grachtengordel-West, Amsterdam. Appartementen te koop in Grachtengordel-West, Amsterdam. Nieuwbouwwoning te koop in Grachtengordel-West, Amsterdam. Verkochte huizen in Grachtengordel-West, Amsterdam.
welkom bij horecamakelaar.nl 1298 te koop aangeboden horecabedrijven!
Discreet te koop aangeboden bij van alkemare: sfeervol eetcafé/restaurant op toplocatie in middelgrote plaats in noord holland. Id1680 café aan de bekende albert cuypmarkt. Dit gezellige café is gelegen aan de drukbezochte albert cuypstraat. de erkende albert cuypmarkt is de grootste dagmarkt van. Amsterdam de pijp.

Contacteer ons